Een prachtig bloemstuk of een fleurig boeket maakt een ruimte vrolijker. En weet je? Wij verzorgen dat volledig voor je.

Een prachtig bloemstuk of een fleurig boeket maakt een ruimte vrolijker. En weet je? Wij verzorgen dat volledig voor je. Iedere week, iedere maand of ieder seizoen. Of het nu thuis of op kantoor is.

Iedere week vers voor thuis

Bloemen maken je huiskamer fleurig. En die geur als je binnenkomt, heerlijk! Je houdt wel van een mooie vaas vol verse vrolijkheid. Maar schiet het er nog wel eens bij in om langs de bloemist te gaan? Dan hebben wij de ideale oplossing. We brengen je iedere week een kleurrijk boeket. Nu de eerste maand gratis!

 

» Dat wil ik ook!

Kleur op kantoor

De receptie, je vergaderruimte, je showroom, je winkel, je restaurant of je beursstand. Daar kun je wel wat fleurigheid gebruiken. Of het nu iedere week is, ieder seizoen, voor een evenement of voor een tijdelijk project. Wij weten hoe we jouw ruimte moeten aankleden. En dat valt op.

 

» Vertel me meer…

Ons team

Willemijn
Debora
Marjan

volg ons op instagram

© 2019 Blooms, bloem en binnen • alle rechten voorbehouden • fotografie: Rikst Slingerland • concept & realisatie: Comm.On